میوه و سبزیجات رنگی به واسطه رنگ ارزش دارای فواید مختلفی هستند ایمنی | سلامت | کلسترول | برنامه غذایی | مواد معدنی | سیستم ایمنی | خواص ضد سرطان | به
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی گروه تحریریه سایت؛ میوه های رنگی دارای املاح و مواد معدنی فراوانی هستند و از این رو متخصصان امر تغذیه توصیه زیادی بر مصرف میوه و سبزیجات در برنامه غذایی روزانه افراد دارند.
میوه های رنگی متناسب با رنگ ارزش دارای املاح و موادی متفاوت بوده و باعث اصلاح یک عضو و یا سیستمی از بدن می شوند.
مواد قرمز رنگ دارای خاصیت لیکوین و آنتو سیاتین هستند و جهت کم کردن فشارخون ؛ کم کردن کلسترول ، کمک به عملکرد حافظه موثر بود و جز موادی هستند که سلامت سیستم ادرار را تقویت و با انواع عفونت ها مبارزه می کنند.
عبارات مهم : ایمنی
مواد نارنجی رنگ از کارو تنوئیدها و زردینه تشکیل شده است اسن و در اصلاح کارکرد مغز ، کم کردن گرفتگی عضلانی ، کم کردن خطر سرطان و زیاد کردن سطح ایمنی بدن موثر هستند.
مواد آبی و ارغوانی رنگ از رسوراترول تشکیل شده است است و در اصلاح سلامت سالمند ، ارتقای سیستم ایمنی بدن و کم کردن التهاب و کم کردن سطح کلسترول ال . دی . ال موثر است.
انتهای پیام/
واژه های کلیدی: ایمنی | سلامت | کلسترول | برنامه غذایی | مواد معدنی | سیستم ایمنی | خواص ضد سرطان | بهبود حافظه
دانلود فایل ها
نمایش لینک های دانلود غیر مستقیم
زمان انتظار: 116 ثانیه .
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...